Sinus Lifting sau operatia de Augmentare Osoasa subantrala, sub mucoasa ce tapeteaza podeaua sinusul maxilar, este o interventie chirurgicala prin care se obtine o crestere a volumului osos in zona posterioara a maxilarului superior, in care se vor insera implanturi dentare, iar acestea la randul lor vor oferi suportul pentru coroanele dentare.

sinus-lifting-augmentare-osoasa-subantrala dr spinu alexandru spinu dental clinic

Exista 2 tehnici de Sinus Lifting, extern si intern, iar alegerea oricarei tehnici se va efectua in urma unui diagnostic local si general corect efectuate, si clasificarea defectului osos. 

Materialele de substitutie osoasa (xenogrefa) – care va inlocui substratul osos lipsa al pacientului – sunt de cea mai buna calitate in cadrul Spinu Dental Clinic, iar in decurs de cateva luni se produce o substitutie majora a grefei osoase cu os nou vital al pacientului!

Este o tehnica chirurgicala predictibila si cu o rata de succes de aproape 100% in cazuistica dr. Spinu Alexandru!

Indicatii: rezorbtia procesului alveolar – a osului maxilar in urma extractiilor dentare, a proceselor infectioase cronica, a bolii parodontale avansate sau in urma indepartarii formatiunilor chistice sau tumorale din sfera oro-maxilo-faciala.

Contraindicatii: locale sunt legate de patologia intrasinusala care poate fi remediata in colaborare cu medic specialist ORL. In cadrul Spinu Dental Clinic se efectueaza uzual asemenea interventii chirurgicale in Sala de Operatii destinata Implantologiei Orale Avansate in conditii de maxima siguranta, cu instrumentar steril de cea mai inalta performanta si cu o experienta de peste 15 ani.

Aceasta interventie poate fi efectuata de medici chirurgi, cu experienta sau de medici care sunt dedicati si pasionati de implantologia dentara.

Servicii

implantologie orala dentara dr alexandru spinu dental clinic

IMPLANTOLOGIE ORALA

parodontologie servicii stomatologice Oradea dr Alexandru Spinu Dental Clinic Oradea

PARODONTOLOGIE

protetica dentara oradea dr alexandru spinu dental clinic

PROTETICA DENTARA