Specialisti în implantologie

Pentru un zambet complet

Sunați pentru detalii

Experți în implanturi dentare

Peste 15 ani experiența si 5000 de implanturi executate la standarde înalte

Implanturi dentare premium in Oradea

Doriți implanturi dentare de exceptie și cu aspect natural?

Clinica noastră  de ultimă generație Spinu Dental din Oradea vă poate ajuta printru-un specialist expert în implanturi.

Beneficiați de expertiza domnului dr. Spinu Alexandru medic primar Chirurgie Dento-Alveolara si de comptență în Implantologia Orala.

Acesta are peste 15 de ani de experiență vastă și este considerat un expert de top în implanturi dentare în Romania, ținând prelegeri în țara și Europa pe teme in Implantologie Orala si Regenerarea Osoasa si Tisulara.

Cea mai bună clinică de implant dentar din Romania?

Continuăm să ne străduim să devenim cunoscuți drept una dintre cele mai bune clinici de implant dentar din Oradea și din Romania. Drept urmare am primit multe recenzii autentice de la pacienții noștri ceea ce a rezultat într-o evaluare exceptionala de 5 stele pe Google Business.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun dentist pentru implanturi dentare in apropierea dvs. din Romania , echipa noastră de la centrul nostru de implanturi str. Rafael Sanzio nr.1 din Oradea vă poate ajuta. Suntem extrem de mândri că am ajutat deja mii de pacienți din toată Romania si Europa , SUA sau Australia  să beneficieze de implanturi dentare de lungă durată, accesibile și de calitate premium.

Dinții lipsă și deteriorați sunt o problemă comună pentru multe persoane, iar implanturile dentare oferă o soluție permanentă.

Dacă îți lipsesc dinții naturali, s-ar putea să descoperi că există și alte lucruri care îți lipsesc. S-ar putea să-ți fie dor de zâmbetul tău natural sau de a nu putea mânca mâncarea pe care o dorești.

Unii oameni experimentează contracturi musculare și disconfort pe măsură ce dinții rămași se schimbă. Dar nu trebuie să fie așa.

Ce spun pacienții noștri

EXCELENT
146 recenzii pe
Marian Turel
Marian Turel
2023-07-11
Gencsi-Nagy Panna (Sitnuhe)
Gencsi-Nagy Panna (Sitnuhe)
2023-07-11
Mihai Bungau
Mihai Bungau
2023-07-06
Ionut Gherdan
Ionut Gherdan
2023-07-06
Lavinia Mihaela Avram
Lavinia Mihaela Avram
2023-06-17
P Dan
P Dan
2023-05-23
Chiar au trecut cativa ani buni de la o extractie de o masea de minte si apoi un implant la o alta masea. Sunt incantat de fiecare data cand un om isi face meseria bine sau ft bine… Recomand!👍
Elena Tont
Elena Tont
2023-05-19
Profesionalism și seriozitate. 💥
Catalin Hora
Catalin Hora
2023-05-18
Nice people, nice mood and everything better than expected! Fully recommend!
Iulia Arbanas
Iulia Arbanas
2023-05-18
O echipa de nota 10!

Ce este un implant?

Un implant dentar este un mic șurub din titan artificial care servește ca înlocuitor pentru porțiunea rădăcină a unui dinte natural lipsă. Implantul este plasat în osul maxilarului superior sau inferior și lăsat să se integreze (lege)  de os și să servească drept ancoră pentru dintele de înlocuire.

Implanturile dentare pot fi folosite pentru a înlocui un singur dinte pierdut sau mulți dinți lipsă. Citiți despre diferitele tipuri de implanturi dentare pe care le oferim.

Dinții de înlocuire suportați de implant arată, se simt și funcționează ca dinții naturali. Implanturile dentare sunt o opțiune de restaurare dovedită, cu un istoric clinic lung.

Implanturile dentare pastreaza integritatea structurii faciale si reduc inconvenientele asociate cu pierderea dintilor.

Pentru cine sunt potrivite implanturile?

Oricariu pacient îi lipsește unul sau mai mulți dinți din cauza unui traumatism, boli parodontale sau leziuni carioase poate fi candidat pentru implanturi dentare. Dacă lipsesc unul, câțiva sau toți dinții, implanturile dentare în combinație cu o coroană sau o punte pot înlocui acești dinți.

Ocazional, pacienții mai în vârstă își exprimă îngrijorarea că vârsta lor îi poate împiedica să se bucure de beneficiile pe care le oferă implanturile dentare. Cu toate acestea, sănătatea este mai mult un factor determinant decât vârsta, iar solutia terapeutica de tip All on 4 poate fi o optiune serioasa.

Dacă sunteți suficient de sănătos pentru a vi se extrage un dinte, probabil că sunteți suficient de sănătos pentru a primi implanturi dentare. Medicul Stomatolog specialist  va stabili dacă sunteți candidat pentru implanturi dentare după o evaluare atentă a istoricului dumneavoastră de sănătate dentară și medicală într-un consult de implant dentar.

În acest moment, toate întrebările tale pot primi răspuns.

Voi simți durere sau disconfort?

Majoritatea pacienților raportează că există foarte puțin disconfort și că s-au simțit mult mai confortabil după procedura decât au anticipat. Implanturile folosite de noi – Prama (Sweden&Martina), Straumann Implant System si Straumann Pure Ceramic – sunt plasate într-un mod foarte blând și se acordă atenție sporita diferitelor țesuturi implicate.

Anestezia și sedarea pacientului sunt folosite pentru a elimina orice disconfort în timpul procedurii. Stomatologul dumneavoastră vă poate recomanda să vorbiți cu un alt pacient care a avut deja terapie de înlocuire a dinților pentru a-și evalua experiența personală.

Cum voi beneficia de implanturile dentare?

Beneficiile tratamentului cu implant dentar includ aspectul îmbunătățit, capacitatea sporită de a mesteca și de a se bucura de mâncare și, adesea, protecția dinților și a maxilarului rămas.

Implanturile dentare ofera multe avantaje indisponibile pana acum pentru tratamentul dintilor lipsa. Pe scurt, implanturile dentare vor arăta, simți și vor funcționa ca dinții tăi adevărați.

Cât timp va dura procedura de implant dentar pentru a funcționa?

Timpul de tratament va varia în funcție de situația dumneavoastră particulară. În zilele noastre, este adesea posibil să obțineți dinți funcționali și cu aspect estetic în câteva zile.

În unele cazuri poate fi necesar să așteptați mai mult înainte de a termina restaurarea pentru a obține un rezultat optim.

Voi fi vreodată fără dinți?

Aceasta depinde de situația dvs. Majoritatea pacienților pot părăsi cabinetul purtând un anumit tip de proteză temporară.

Cât durează implanturile?

Sweden&Martin si Straumann Implant System sunt sistemele  pe care le folosim, au experiență de peste 40 de ani în înlocuirea dinților lipsă cu implanturi dentare. S-a demonstrat că punțile dentare susținute de implanturi durează peste 15 ani în 90% din cazuri.

Avem toate indicii că vor dura mult mai mult. Majoritatea pacienților se pot aștepta ca acestea să dureze toată viața.

Primul pacient și-a primit implanturile dentare, inserate de catre dr. Spinu Alexandru în urmă cu mai bine de 15 de ani și ele funcționează și astăzi.

Este important să am grijă de implanturi după terminarea tratamentului meu?

Da! Menținerea îngrijirii implanturilor va ajuta la asigurarea succesului pe termen lung al tratamentului dumneavoastră. Veți fi responsabil pentru îndepărtarea zilnică a plăcii, care poate fi realizată prin periaj și folosirea aței dentare în jurul restaurării dumneavoastră.

Stomatologul sau igienistul vă va arăta cum să vă îngrijiți corect implanturile. Ar trebui să vizitați Spinu Dental&Implant Clinic str. Rafael Sanzio nr1  cel puțin de 2 ori pe an pentru programări de întreținere, iar pentru un pacient parodontopat ( cu parodontoza) de 3-4 ori pe an pentru igienizare profesionista.

De cât timp sunt folosite implanturile dentare?

Implanturile nu sunt noi în domeniul stomatologic. Profesorul Brånemark și-a început cercetările la începutul anilor ’50 și a revoluționat implanturile așa cum le cunoaștem astăzi. Primul implant osteointegrat l-a pus la un pacient în 1965, după mulți ani de studii preclinice.

Dr. Spinu Alexandru este specialistul nostru implantolog la Spinu Dental&Implant Clinic, cu peste 15 de ani de experiență în acest domeniu specializat și are o mare experiență în punerea și restaurarea implanturilor dentare.

Înainte

După

Dar mărirea sinusurilor și grefele osoase?

Osul poate fi crescut cu succes în spațiul sinusal de deasupra dinților din spați superiori, permițând plasarea implanturilor. Osul artificial sau de origine animal(xenogrefa) este plasat în aceste zone goale și, într-o perioadă de timp, acesta este înlocuit cu os nou, oferind astfel un pat în care implanturile pot fi fixate.

Dacă cantitatea de os este adecvată, in anumite cazuri clinice se preferă inserarea de implanturi dentare în același timp cu procedura de augmentare. Indiferent de tipul de os adăugat, trebuie lăsat să se maturizeze înainte ca implanturile să fie plasate sau aduse în funcțiune.

Dacă implanturile sunt plasate ca o procedură secundară (în funcție de cantitatea de os crescută și de natura materialului de grefă utilizat), acestea pot fi introduse după patru până la nouă luni, deși ocazional poate fi necesar să așteptați mai mult.

Ca și în cazul altor proceduri de grefare osoasă, implanturile sunt lăsate să se lipească ferm de os. În mod obișnuit, o perioadă de vindecare ușor prelungită este aleasă cu o medie de șase până la nouă luni înainte de montarea unei proteze sau a unei coroane și a puntilor.

Cu toate acestea, toate grefele osoase sunt unice pentru fiecare individ și aceste informații sunt doar orientative. În ciuda minuțiozității planificării, uneori sunt necesare proceduri suplimentare în timpul tratamentului pentru a obține cel mai bun rezultat.

Este important ca în acest caz să acceptați tratamentul alternativ adecvat efectuat în momentul tratamentului, deși poate fi diferit de cel deja planificat.

În timpul tratamentului, tarifele pot varia din cauza: procedurilor alternative necesare din cauza modificărilor planului de tratament, tratamente noi care devin disponibile în cursul tratamentului dumneavoastră sau tratament care se extinde pe o perioadă mai lungă de timp decât era anticipat.

Puteți afla mai multe despre procedura noastră de implant dentar, precum și despre orice riscuri și complicații pe site-ul nostru.

De asemenea, puteți vizualiza câteva fotografii de implant dentar înainte și după pacienții pe care i-am tratat.

Cat costa un implant dentar?

Onorariul  pentru înlocuirea dinților cu implanturi dentare la Spinu Dental&Implant Clinic  va depinde de mai mulți factori, inclusiv de numărul de dinți înlocuiți și de numărul de implanturi necesare pentru a susține dinții de înlocuire.

Este important pentru tine să știi că nu ai neapărat nevoie de un implant pentru fiecare rădăcină lipsă. Este posibil să fie necesare unele proceduri suplimentare înainte de plasarea implanturilor dumneavoastră dentare pentru a asigura sănătatea pe termen lung a implanturilor dentare.

Clinica noastra foloseste doar implanturi de calitate, produse de Prama si Strawman, din cele mai bune materiale si cu o rata de succes foarte ridicata. Costul pentru un implant dentar din titan de la Prama incepe de la 600 euro. Implantul dentar din zirconium Pure Ceramic de la Straumann se plaseaza in gama premium si incepe de la 1200 euro.

Pentru a obține o estimare specifică a de cost, este necesar ca stomatologul nostru specialist să efectueze un examen clinic. După un examen de diagnostic, acesta vă va recomanda tratamentul care este cel mai potrivit și veti primi un plan de tratament ce va detalia investiția dumneavoastră pentru fiecare procedură.

Înainte

După

Cereți Ofertă