Dr. Spinu Alexandru

Dr. Spinu Alexandru este medic primar Chirurgie Dento-Alveolara, competenta Implantologie Dentara si Lider de opinie in Implantologia Orala, avand la activ peste 5000 de implanturi dentare. De asemenea este specializat in operatii de Sinus Lifting, Augmentari Osoase, Regenerare Osoasa Ghidata, Recoltari de blocuri Osoase Autogene, Lateralizare nerv alveolar inferior, Grefe de tesut conjunctiv si in Reabilitari orale totale cu Implanturi – Full Mouth!

Avand o experienta de peste 15 ani in implantologie orala si chirurgia orala, Dr. Spinu Alexandru – medic primar in chirurgie dento-alveolara realizeaza interventii chirurgicale de implantologie dentara, parodontologie si chirurgie orala la standarde inalte, utilizand aparatura, tehnologii si cunostinte de ultima generatie.

Dr. Spinu Alexandru este Lector in domeniul Implantologiei Orale in cadrul Congreselor nationale si internationale.

Dr. Costin Timofte

Dr. Costin Timofte a absolvit Facultatea de Medicină Dentară UMF “Victor Babeș Timișoara în 2015 și de atunci și-a continuat pregătirea la numeroase cursuri de specializare atât în țară cât și în strainătate.
 
Practica lui s-a canalizat încă de la început în domeniul proteticii dentare și a stomatologiei restaurative și a fost unul dintre pionierii stomatologiei digitale, fiind utilizator de scanner intraoral înca din anul 2017 iar în zilele de astăzi protocoalele sale sunt aproape exclusiv digitale.
 
Focusul si pasiunea fiind protetica pe implanturi dentare, protetica pe dinti naturali, fatete dentare si crearea de ” Hollywood Smiles”.
 
Cazurile de Reabilitare Orala -Full Mouth Rehabilitation reprezinta firescul muncii de zi cu zi.

Manager: Ionelia Spinu

Absolventa a “Universitatii  de Vest” Timișoara , Facultatea de Sociologie si Psihologie 2005.

Absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Oradea 2009, Asistenta Medicala.


Ionelia Spinu , este un bun organizator si reprezinta interfata dintre echipa medicala si pacientii Spinu Dental & Implant Clinic.

Dr. Nicoleta Tent

Dr. Nicoleta Tent a absolvit Facultatea de Medicină Dentară Oradea în 2005 și de atunci și-a continuat pregătirea la numeroase cursuri de specializare atât în Romania  cât și în tarile Uniunii Europene. 
 
Practica acesteia s-a canalizat încă de la început în domeniul stomatologiei generale, a endodontiei, odontoterapiei  si a proteticii pe dinti nativi si pe implanturi dentare. 
 
Pasiunea Dr. Nicoleta Tent o reprezinta reabilitarile orale complexe, fiind abordata atat  functia masticatorie cat  si estetica dentara si faciala.