Augmentarea osoasa – sau operatia prin care se mareste orizontal si/sau vertical oferta osoasa de care dispune pacientul, pentru a se insera implanturi dentare in conditii optime si durabile in timp.

Studiile stiintifice demonstreaza ca implanturile dentare la nivelul carora s-a efectuat o aditie de contur, de protectie importiva rezorbtiei osoase fiziologice odata ce inaintam in varsta, au o durata de functionare indelungata, o rata de peri-implantita mult mai redusa si o rata de success in timp semnificativ mai mare.

Exista mai multe tehnici de augmentare osoasa, cele mai importante si de success 2 tehnici sunt:
1. Regenerarea Osoasa Ghidata
2. Bone Plates/ Split bone Bloc/Khoury Technique

Exista 2 modalitati de a insera implanturi dentare, fie concomitent cu augmentarea osoasa, fie etapizat (staged approach), un diagnostic corect al defectului osos si o clasificare a acestuia va determina selecarea modalitatii optime de tratament.

Augmentarea Osoasa trebuie efectuata cu maxima dedicare si planificare, iar atentia la cele mai mici detalii poate face diferenta dintre un rezultat mediocru si un rezultat top mondial, care sa fie in beneficiul pacientului.


Operatia de augmentare osoasa / aditia osoasa se efectueaza in Sala de Operatii in cadrul Spinu Dental Clinc in conditii maxime de igiena, sterilitate, cu instrumentar si materiale de cea mai buna calitate pentru a oferi pacientului tratamente medicale care sa reziste in timp, iar acesta sa poata beneficia de o functie masticatorie si estetica in decadele ce urmeaza.

Dr. Spinu Alexandru – medic primar chirurgie dento-alveolara are o experienta vasta in domeniul Implantologiei Orale Avansate, avand la active mii de operatii de augmentare osoasa cu o rata de success similara cu cea a chirurgilor de top mondial.

Dr. Spinu Alexandru este lider de opinie in domeniul Regenerarii Osoase si a Tesutului Moale, precum si lector in cadrul Congreselor Nationale si Internationale.

Servicii

implantologie orala dentara dr alexandru spinu dental clinic

IMPLANTOLOGIE ORALA

parodontologie servicii stomatologice Oradea dr Alexandru Spinu Dental Clinic Oradea

PARODONTOLOGIE

protetica dentara oradea dr alexandru spinu dental clinic

PROTETICA DENTARA